Vážení zákazníci, nové objednávky přijímáme nejdéle do 31.03.2024, dne 14.04.2024 bude provoz e-shopu ukončen. Vše jsme pro Vás zlevnili až o 75%, máte tak možnost nakoupit za jedinečnou cenu. Děkujeme Vám za spolupráci, G.

TIMELESS LONG BURGUNDY

DLOUHÉ BORDÓ SPOLEČENSKÉ ŠATY S KRAJKOVÝM KABÁTKEM

Vínové šaty jsou ideální volbou pro starší ženy a dámy. Tento elegantní odstín se zdá být tím pravým pro svatební maminky, pro matku ženicha i nevěsty nebo pro svědkyni. Právě při těchto společenských příležitostech oceníte vínové šaty s krajkou nejvíce.

Můžeme doručit do:
18.4.2024
728 Kč
Na objednání

DLOUHÉ BORDÓ SPOLEČENSKÉ ŠATY S KRAJKOVÝM KABÁTKEM
Timeless Long Burgundy

S přibývajícím věkem je výběr barev pro mnohé ženy limitující. Červená a jiné zářivé odstíny mohou být pro ně příliš extravagantní. Ale vínová barva jim bude zaručeně slušet! Vínové šaty jsou ideální volbou pro starší ženy a dámy. Tento elegantní odstín se zdá být tím pravým pro svatební maminky, pro matku ženicha i nevěsty nebo pro svědkyni. Právě při těchto společenských příležitostech oceníte vínové šaty s krajkou nejvíce. Zapínání na zip je umístěno na zadním díle.

Šaty mají pohodlný střih, který zejména v oblasti bříška a boků zakryje drobné nedostatky postavy. Volná sukně zase poskytne dostatek volnosti v pohybu.

Vzdušný kabátek s dlouhým rukávem má velmi jemný květinový vzor. Kromě dekorační funkce je i velmi praktický. Krajkový kabátek můžete využít i k jiným společenským šatům!

Materiál: Kabátek 100% polyester, šaty 98% polyester / 2% elastan
Vyrobeno v USA


Timeless_dlouhe

PRACI-SYMBOLY-GLAMOR

Kód Kód: TIMELESS-LONG-BURGUNDY-M
Kategorie: DLOUHÉ ŠATY
Zpět do obchodu