Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že nové objednávky přijímáme do 21.03.2024, dne 04.04.2024 bude provoz e-shopu ukončen. Vše jsme pro Vás zlevnili až o 75%, máte tak možnost nakoupit za jedinečnou cenu. Děkujeme Vám za spolupráci, G.

Svatební maminka?

Mladistvé, trendy, stylové, sexy, sofistikované a jaké ještě? Trápíte se nad tím, jaké šaty zvolit, abyste byla dokonalou svatební maminkou?
Po mnoha otázkách v celé sociální sféře kladli stylisté důraz trendům svatebních maminek a zabývali se následujícími otázkami. 

Rukáv nebo bez? V roli svatební maminky zvolte šaty s krátkým rukávem nebo styl bez rukávů, pokud využijete komfortu krajkového nebo šifonového kabátku. Šaty doplňte o jemný šál, který kabátek nebo bolerko vhodně nahradí. Jako svatební maminka se budete cítit sebevědomě a elegantně, pokud Vaše paže zakryje decentní krátký rukávek nebo kabátek, který můžete později pohodlně odložit. 


fialove-satykrasne-kratke-spolecenske-saty-timeless-navy   saty-na-svatbu-s-kabtkem

Zobrazené šaty: Vínové šaty SAMIR PLUM    Luxusní šaty s krajkovým kabátkem Timeless    Champagne short style dress


Výstřih? Jemně sexy, aby neodhalil příliš mnoho a zároveň Váš dekolt oslnivě zapůsobil. 

Délka šatů? Doporučujeme šaty ke kolenům nebo pod kolena, chystáte-li se využít krátkého modelu.

Barva šatů? Naprostou jedničkou je fialová. Kreativní elegantní odstín, ať už lila, švestková zvaná plum či tajuplná a mystická temně fialová je jistotou, že jste zvolila správně, pokud svatba nemá předurčený vlastní dress code. Samozřejmě neopomeňte, jaký jste typ dle módní typologie - jaro / léto / podzim / zima? Lila barva nesluší podzimu, ale tmavší fialová obvykle každé ženě. Královská modrá či námořní modř taktéž působí dokonale, ale pozor, pokud jste maminka, která povede ženicha, mějte na paměti, že odstín je třeba přizpůsobit synovu obleku. Ženich zvolil oblek v královské modré? Pak jej doplňte svými šaty v elegantní stříbrné, světle šedé nebo šampaň, zlatavé či starorůžové, červené nebo dokonce bordó či modrozelené. Pokud nevěsty souhlasí nebo se svatba odehrává u moře či v jiné exotické krajině, můžete dokonce zvolit bílé šaty. Vždy se ale nezapomeňte ujistit, že nevěsta je s tímto Vaším rozhodnutím obeznámena a souhlasí. Černý odstín Vašich šatů není zdaleka takové tabu, jak si myslíte. Poznali jsme mnoho svatebních maminek, které pro velký den svatby své dcery či syna zvolily dokonce černé šaty. Ujistěte se, že novomanželé s černým odstínem Vašich šatů jsou svolní. Pokud ano, nic Vám nebrání cítit se pohodlně v tónu, který milujete. Mějte na paměti, že v roli svatební maminky byste měla být vždy elegantní. Domluvte se s druhou maminkou, jaké šaty zvolí ona a zkuste se spolu barevně sladit. Některé maminky dokonce využijí totožných modelů. 

lila-saty-pro-svatebni-matky-30+-XXXXLlevandulove-saty-pro-svatebni-maminku

Styl Lady emilly

 

Doplňky? Správnými doplňky svůj model dovedete k dokonalosti. Zvolte jemné perličky ke krajkovému modelu, nemá-li výstřih do V.
Tvar náhrdelníku by měl kopírovat výstřih šatů. Stříbrné nebo zlaté šperky, které vytváří kontrast s odstínem šatů jsou vhodnou variantou. Nepoužívejte laciné šperky a bijouterii, která na první dojem nepůsobí stylově. Držte se pořekadla méně je více. Využijte decentních náramků, prstenu a náušnic, vše z jednoho materiálu a tónu. 

pouzdrove-saty-svatebni-matka  saty-pro-svatebni-matky


Psaníčko? K šatům vezměte malé psaníčko v odstínu šperků a bot. Opět se držte pravidla elegance a stylového provedení. 

Pokud si nejste jistá, jak správně vše sladit, nechte se inspirovat snímky vévodkyně Kate Middleton, která má vždy perfektní styl.

 

luxusni-spolecenske-saty


Boty? Doporučujeme lodičky na vyšším nebo nižším podpatku, dle Vámi zvolené priority s uzavřenou patou a ideálně uzavřenou špičkou. Pro tak slavné dny, jako je svatba Vaší dcery nebo syna byste měla mít elegantní a stabilní obuv, ve které se také budete cítit pohodlně. 

Zeštíhlující prádlo? Pokud máte nějaké to kilo navíc, využijte efektu elastických stahovacích kalhotek. K dostání jsou mnohé stahovací kalhotky s výškou pod prsa a délkou do poloviny stehen, které Vás zeštíhlí až o 1 konfekční velikost. Zvolte takové, aby Vám bylo na těle pohodlné, mohla jste tančit, jíst a volně dýchat. Nezapomeňte, že krása je důležitá, ale svatbu byste měla příjemně prožít nikoliv protrpět. 

Motýlek, kravata či kapesníček Vašeho partnera? Barevně vše dolaďte s odstínem kravaty či motýlka nebo kapesníčku v obleku Vašeho muže a můžete vyrazit na slavný den v roli svatební maminky.  

Zpět do obchodu