Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že nové objednávky přijímáme do 21.03.2024, dne 04.04.2024 bude provoz e-shopu ukončen. Vše jsme pro Vás zlevnili až o 75%, máte tak možnost nakoupit za jedinečnou cenu. Děkujeme Vám za spolupráci, G.

Trendy podzimní look? Zjistěte, jaké kousky jsou tento podzim absolutními must-have!

trendy-podzimni-look-zjistete-jake-kousky-jsou-tento-podzim-absolutnimi-must-have

Podzim – jedni ho milují, druzí se nemohou dočkat Vánoc a následně jara. Přitom právě podzim je skvělým obdobím pro vrstvení módních kousků a vytváření trendy outfitů. Chcete vědět, jak na to?

Doplňky, které budete milovat nejen na podzim milovat

Podzim je pro milovníky módy obdobím, kdy si užívají vrstvení módních kousků, teplé svetry, kožichy i trendy trenčkoty. Ať už patříte do týmu příznivců podzimu, nebo se vidíte už na konci léta u vánočního stromečku, přičemž hned poté byste se nejraději teleportovali mezi palmy, jedno je jisté – pokud se nechystáte na dovolenou, podzimu se nejspíš nevyhnete. Proč si ho tedy neužít třeba i díky revoluci, kterou vyvoláte ve vašich skříních? Začít můžete pomocí doplňků. Detaily totiž tvoří celek, a v módě to platí dvojnásob. Víte, do kterých doplňků se na podzim vyplatí investovat? Jsou to třeba stále populárnější batohy, které užijete nejen na toulkách podzimní přírodou, ale klidně i k elegantnímu outfitu do práce místo kabelky. Pro některé ženy je ale právě kabelka neopomenutelnou součástí outfitu. Pokud se tak zrovna necítíte na nošení batohu, zkuste prohledat třeba https://answear.cz/m/desigual, kde si vyberete tu svou. Nedílnou součástí podzimu a přicházející zimy jsou i čepice. Ať už zvolíte pletenou s lemem, nebo spíše lehčí čepici v homeless stylu, oceníte ji hned v první chladné dny. Kromě spadaného listí a dlabání dýní totiž k podzimu patří i nepříliš oblíbené rýmy a nachlazení. Nezapomeňte tak ani na šály či šátky, které nejen ozdobí, ale i zahřejí! Každodenní povinnosti spojené s finančními výdaji budou možná o trochu příjemnější s novou, přehlednou a trendy peněženkou. Tu můžete vybírat třeba https://answear.cz/k/ona/doplnky/penezenky.

a-jak-se-oblect-trenckoty-jsou-opet-v-kurzu

A jak se obléct? Trenčkoty jsou opět v kurzu!

Trenčkoty, umělé kožichy i dlouhé kabáty nebo vesty. Ani letos nešlápnete vedle žádnou z těchto variant! A co k nim? Pod dlouhé prošívané i chlupaté teddy kabáty můžete obléct zateplené legíny s vysokými botkami i úzké džíny. Pod vestu bude skvělá kostkovaná prodloužená košile, pod prošívané bundy často postačí obléct bavlněné tričko s dlouhým rukávem. Nesmrtelně trendy se zdají být trenčkoty, které mohou mít řadu podob. Obvykle se ale vyznačují nepromokovostí, což je především během podzimu více než žádoucí. 

Nohy v teple? Víme, do čeho je obout

Boty jsou výraznou součástí outfitu. Zatímco někdy jimi celkový dojem podtrhneme, jindy dáme jejich volbou spíše šanci vyniknout jinému kousku v outfitu. I letos jsou správnou volbou chelsea boty, workery nebo mokasíny. Dostatečné teplo i komfort vám nabídnou i kozačky nebo polokozačky. Ať je vaše preference jakákoliv, velký výběr bot i doplňků najdete na https://answear.cz/k/ona/boty. V případě, že chcete investovat do jednoho páru podzimních bot, popřemýšlejte nad tím, kam nejčastěji vedou vaše kroky. Zatímco do kanceláře využijete spíše elegantní mokasíny, ve kterých vám nebude po celý den horko, na toulky přírodou nebo procházky městem zvolte spíše jiný typ obuvi. 

Už víte, jaké změny uděláte ve vašem šatníku pro letošní podzim vy?

 

 

Zpět do obchodu