Calvin Klein - nadčasová značka, kterou musíte mít ve svém šatníku

calvin-klein-nadcasova-znacka-kterou-musite-mit-ve-svem-satniku

Minimalismus, barevná různorodost i provokativní modely. Tak by se daly shrnout vlastnosti úspěšné americké značky Calvin Klein. Ta se zaměřuje na pánské, dámské, ale i dětské modely, v jejím repertoáru však nechybí ani obuv, hodinky, kabelky či luxusní parfémy. Společně se pojďme podívat, co nám může tato světoznámá značka nabídnou a čím bychom mohli obohatit náš šatník a botník.

Mezi jakými modely obuvi od CK můžeme vybírat?

Výběr je veliký. Na volnočasové nošení můžeme sáhnou po stylových teniskách, sneakers či espadrilkách. Tenisky se hodí snad pro každou příležitost. V kožených se blýsknete na rande, v textilních si můžete stylově vykračovat po nákupech. Obě varianty se perfektně hodí k úzkým skinny džínám. Tenisky Calvin Klein mají i sportovní kolekci, kterou skvěle využijete při golfových, tenisových či basketbalových hrách. Espadrilky jsou skvělou variantou balerín a hodí se zejména k maxišatům a sukním. Nemusíte se spokojit pouze s černou a bílou klasikou. Calvin Klein se barev nebojí, proto se nestyďte a vybírejte i mezi odvážnějšími modely. K vodě můžete volit mezi nazouváky, sandály či žabkami, které se výborně kombinují se šaty a šortkami. Vkusné holínky využijeme při deštivém počasí, v zimním období můžeme sáhnout po šněrovacích sexy kozačkách. Objednat je můžete na holinky - eobuv.cz. Pánové ocení kotníkové tenisky, které společně s polo trikem a džíny vytvoří neodolatelný outfit. Každá milovnice obuvi by si měla obstarat alespoň jeden pár stylových bot od CK a užít si tak pohodlí, které nabízejí. 

holinky

Jaké doplňky od Calvina Kleina nesmí chybět ve vaší skříni?

Calvin Klein se může pochlubit širokým sortimentem kabelek z textilního, koženého i polokoženého materiálu. Na rande či chození po městě se skvěle hodí menší kabelky přes rameno tzv. crossbody. Seženete na https://www.eobuv.cz/kabelky-calvin-klein. Na pracovní schůzce se bude vyjímat velká taška, do které se vleze celá A4. Zvláště kabelky z ekologické kůže působí velmi elegantním dojmem. Ať malá či velká, určitě si najdete tu svou, která bude ozdobou vašeho šatníku a mnoha vašich outfitů.  Další lahůdkou od CK jsou minimalistické hodinky, které se hodí pro každou příležitost a jsou oblíbené především pro své precizní zpracování. Za povšimnutí stojí také brýle a čepice od CK, které můžeme hravě kombinovat s různými módními styly. Skvělá je zejména bílá a černá varianta. Díky své univerzálnosti tak skvěle doplní leckterý náš outfit. Obohaťte šatník alespoň o jeden libovolný doplněk od CK a dopřejte si tak notnou dávku luxusu, kterou si každý zasloužíme.                                

Jaký parfém od CK zvolit?

Parfémy CK se vyznačují nezaměnitelnými vonnými kompozicemi, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější zákazník. V tomto případě spolupracuje Calvin Klein s předními parfemáři po celém světě. Kvalita parfémů je věhlasná. Na kůži vydrží působit po celý den, a proto bychom neměli s jeho nákupem otálet.    

Může nám CK nabídnout i spodní prádlo?

Ano, může. A jaké! Prádlo od CK se vyznačuje především svou pohodlností a širokým výběrem modelů a střihů pro dámy i pány. Jeden dámský model však vítězí u žen a ostatně i mužů na plné čáře. Jedná se o rafinované krajkované braletky bez kostic, které můžeme nechat lehce vykouknout z šatů nebo košile. Seberte tedy odvahu a zařaďte do svého šatníku i extravagantní kousek, díky kterému budete neodolatelná.

Článek partnera                 

Zpět do obchodu