Elegantní a ženské – co nosit, abyste tuto sezónu vypadali trendy?

elegantni-a-zenske-co-nosit-abyste-tuto-sezonu-vypadali-trendy

Někteří se rodí s velkým smyslem pro styl. Dovedně přizpůsobují oblečení situaci, nosí nonšalantně nebo noblesně, hrají si s trendy a vždy vypadají dobře. Patříte do druhé skupiny a nevíte co nosit? Poradíme vám, abyste tuto sezónu vypadali trendy.

Jak se oblékat módně bez ohledu na velikost?

Móda je pro každého – to je pravda. Ale také je pravda, že ne všechno módní vypadá dobře na každém typu postavy. Pokud se chcete oblékat módně, ujistěte se, že oblečení, například dámské halenky a sukně, odpovídají požadavkům vaší postavy. Dobře zvolené oblečení vám umožní zdůraznit přednosti vaší postavy a dovedně zakamuflovat její nedostatky. A vy budete vypadat a cítit se dobře - bez ohledu na velikost.

Stylisté vám radí, abyste si před dokončením šatníku ověřili, jaké styly, vzory a barvy budou slušet vašemu typu krásy. Zatímco s barvami je to celkem jednoduché (stačí si dát určité oblečení na tělo a podívat se, zda se nám v daném setu hodí k obličeji), sladit střihy na postavu může být problematické. Abychom vám usnadnili hledání módních stylizací, navrhujeme, které styly oblečení se hodí ke konkrétnímu typu postavy a kterým je lepší se vyhnout. Skvělou volbou je koupit šaty na answear.

damske-sukne

Vytvořte si šatník podle nejnovějších trendů

Módní trendy se mění každou sezónu a někdy i rychleji. To ale neznamená, že bychom měli neustále obměňovat šatník a nutkavě kupovat stále nové a nové věci. Je dobré mít ve svém šatníku klasický základ nadčasového oblečení, ze kterého vytvoříme zajímavé styly, které se hodí ke každému módnímu trendu. Paradoxně – mít v šatníku méně oblečení, bude pro nás snazší definovat svůj styl a vypadat vždy dobře.

V šatníku by vám neměly chybět formální šaty, Ty mohou to být klasické "malé černé" nebo jiné jednobarevné šaty jednoduchého elegantního střihu, ladící k vaší postavě. Jejich hlavním rysem je multifunkčnost – měl by se hodit do práce i na rande. Dále klasické dámské sukně různých střihů i délek - může být tužková nebo rozšířená - podle typu postavy. Je důležité, aby nebyl střih příliš krátký (nejlépe těsně nad kolena nebo do poloviny lýtek). Dále je vaším must have klasický svetr - ideální pro podzimní a zimní chlad. V šatníku se vyplatí mít přes hlavu přehozený svetr i cardigan a také dlouhý, vlněný kabát - nepostradatelný v podzimní a zimní sezóně. Pořiďte si také boty pro různé příležitosti - pohodlné lodičky na slavnostnější příležitost (nejlépe v univerzální barvě), černé, ploché boty pro ležérní styling a kozačky na pohodlných podpatcích a stylové tenisky na každodenní nošení. V šatníku vám rozhodně nesmí chybět džíny nutně přizpůsobené tvaru postavy. Pokud mají být základem, který využijete při sportu i smart casual stylingu, neměly by mít oděrky ani dírky. Přednostně by měly být džínové nebo černé. Svůj šatník můžete rozšířit o další oblečení. Inspirací pro tvorbu vlastních oděvních setů může být například styling hereček, dobře oblečených novinářek nebo oblíbených módních blogerek. Nezapomeňte však z každého návrhu získat něco vlastního a nekopírovat ho na 100 %. Současná móda již nevylučuje žádné trendy.

Sponzorský článek

Zpět do obchodu