Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že nové objednávky přijímáme do 21.03.2024, dne 04.04.2024 bude provoz e-shopu ukončen. Vše jsme pro Vás zlevnili až o 75%, máte tak možnost nakoupit za jedinečnou cenu. Děkujeme Vám za spolupráci, G.

Módní a pohodlné, co si na sebe vzít v horkém počasí?

Léto je obdobím, kdy můžete nechat vyniknout vaší fantazii. V jednoduchosti je krása, a proto vám řekneme, co nosit, abyste se cítila pohodlně a zároveň u toho vypadala stylově. Jaké kombinace triček a šortek je vhodné nosit a čeho se naopak vyvarovat. Po přečtení tohoto článku už nikdy neuděláte chybu a budete vědět, co se nosí.

Jaké oblečení se nejlépe hodí do horkého počasí?

Pro dámy jsou určitě vhodnou volbou letní šaty. Ne každá žena, ale je příznivcem šatů či sukní. V tomto případě přichází na scénu kraťasy, šortky a trička či tílka. Existuje mnoho stylů, do kterého můžete sladit šortky s tričkem nebo topem. Od sportovního stylu přes ležérní po elegantní do kanceláře. Důležité je, abyste se v horkých letních měsících cítila pohodlně a uvolněně. Není nic horšího než se napasovat do úzkých šatů a pak být celý den nevrlá, že musíte hlídat, aby šaty seděly, jak mají.

 damska-tricka-na-modivocz

Tričko nebo top?

Záleží, kam se oblékáte, protože pokud jdete zrovna do kanceláře není úplně vhodné volit tílko na ramínkách s výstřihem. Nepůsobí to profesionálním dojmem, a ještě se pravděpodobně neušetříte uštěpačných poznámek od kolegů. V tomto případě, doporučujeme volit jednoduché a jednobarevné tričko nebo tričko s límečkem. Budete se cítit pohodlněji než v košili, ale zároveň působit elegantně. Dámská trička na modivo.cz vám nabídnou to, co právě hledáte.

Jestliže jdete na drink s kamarády či na procházku městem klidně si můžeme obléct vyzývavější top. Zaujmete okolí a užijete si pozornost, kterou občas mají rády i stydlivější povahy. Různé vzory nebo například top s kamínky či třpytky. Top na jedno rameno, s odhalenými zády nebo větším výstřihem.

 

Jaké zvolit šortky?

Existuje mnoho druhů, zmíníme třeba šortky do pasu se širšími nohavicemi. K těm si oblečte přiléhavé tričko, přehoďte sako a pokud si ještě vezmete baleríny nebo boty na nižším podpatku, máte outfit do práce. Dalším typem jsou krátké šortky, které jsou vhodné na výlet s přáteli či na koupaliště. Nebo šortky delší, které působí sportovnějším a ležérnějším stylem. Doporučujeme šortky dámské na modivo.cz, kde najdete nepřeberné množství za skvělé ceny.

 

Co boty a kabelka?

Velmi populární jsou pantofle, které by ale měly vypadat stylově, takže žádné peří a podobně. Baleríny jsou velmi univerzální. Také klidně zvolte sandále nebo páskové boty. K některým typům můžete vzít i sandále na klínku nebo s vázáním okolo nohy. S tímto typem, ale buďte opatrní nehodí se úplně se ke všemu.

 

Kabelku k takovým outfitům bychom doporučili přes rameno nebo malý batůžek. Rozhodně ne velké brašny, do kterých sice dáte i nákup na víkend, ale budete to vypadat jako pěst na oko. V jednoduchosti je krása, na to vždy při kombinování oblečení myslete.

 

Na co si určitě dát pozor?

Divoké vzory a jejich kombinace, anebo tygří a jiné vzory. Většinou platí, že pokud máte v plánu si vzít jeden výraznější prvek, zbylé věci by měly být jednoduché a méně výrazné. Není nic horšího, než když si vezmete vzorované kraťasy, tričko a k tomu barevné boty. Budete spíš vypadat jako někdo od cirkusu než jako dáma, která má vkus.

 

Už víte, co je super pohodlné v horkém počasí. Kam se hodí si obléct tričko a kam naopak top nebo tílko. Jaké volit šortky a také boty a kabelky. Rozhodně se vyvarujte přeplácanosti a volte jednoduchost. Užijte si léto v novém oblečení a buďte za dámu za každých okolností.


Článek sponzora

Zpět do obchodu